0 551 254 13 36
Duvar kağıdı
Sosyal Medya Hesaplarımız

3 Boyutlu Duvar Kağıdı | Eminel Yapı Dekorasyon

213 kez görüntülendi
3 Boyutlu Duvar Kagidi
3-boyutlu-duvar-kagidi

3 boyutlu duvar kağıdı modellerinde farklı konseptlerde seçenekler söz konusudur. Bunlar arasında salon veya yatak odası seçenekleri vardır. Bu kapsamda; 3 boyutlu duvar kağıdı modelinde özellikle ofis için uygun seçenekler de bulunmaktadır. Çeşitli 3 boyutlu taş duvar kağıtları da yaygın olarak kullanılmaktadır. Taş desenlerle yapılan modeller duvarda gerçek taş hissi yaratmaktadır. Şu sıralar 3D duvar kağıdı fiyatları da merak ediliyor. Fiyatlar tasarım ve kullanılan malzemelere göre değişiklik göstermektedir. Bu arada duvar kağıdı modelleri de belirli ölçülerde satılmaktadır. Bu sebeplerden dolayı 3D duvar kağıtları için net bilgi vermek zordur. Ürün tasarımı ile dikkat çekiyor. Bu noktada sizlere sunulan 3D duvar kağıdı modeli farklı bir tasarım kullanmaktadır.

3 Boyutlu Çeşitli Duvar Kağıdı Modelleri

Duvar kağıtları modellerinde özellikle 3 boyutlu olanlar çok sık tercih edilenler arasında yerini almaktadır. Dolayısıyla 3 boyutlu duvar kağıdı tasarımlarından dilediğinizi seçebilirsiniz. Ürünler tasarımları nedeniyle değil, tasarımları gerçekçi göründüğü için öne çıkıyor. Bu nedenle 3 boyutlu duvar kağıdı modellerinde en popüler tasarımlar genellikle manzara veya taş modellerdir. Banyolarda veya tuvaletlerde genellikle marin veya benzeri tasarımlar kullanılır. 3D duvar kağıdı modelleri hayal gücünüze göre farklı seçenekler sunabilir. 3D görünümlü duvar kağıdı maketi en popüler olanlardan biridir.

En sık Tercih Edilen Modeller

3D duvar kağıdı modelleri arasında en çok tercih edilen ve insan ruhuna en çok yakışan peyzaj tasarımlarının birçok farklı tarzı bulunmaktadır. Peyzaj tasarımında kullanılan parçalara baktığınızda uzmanlar tarafından tasarlandığını rahatlıkla fark edebilirsiniz. Peyzaj tasarımlı modellerde gölge ve derinlik çalışmaları özenle hazırlanır. Derinlik duygusu ustaca verilir. Bu nedenle evinizdeki oturma odanızın duvarlarına 3D duvar kağıdı uyguladığınızda, kendinizi o görüş alanında oturuyormuş gibi hissedeceksiniz. Genellikle, bu tür çalışmalar rahatlama çalışmalarını içermez. Kabartmalı duvar kağıdı orijinalliğini kaybeder. Ancak en iyilerini bulduğunuzda gerçeklik hissi yarattığının farkına varabilirsiniz.

Manzaralı Duvar Kağıdı

Genel itibariyle 3 boyutlu duvar kağıdı modelleri duvarlarınıza kolayca yapıştırılabilir özelliktedir. Yapışkan özelliğinden dolayı duvara sıkıca yapışır ve kesinlikle hava geçirmezdir. Havaya karışmaması için yapıştırma işlemine özellikle dikkat etmeniz gerekmektedir. Yapıştırma işlemi sırasında boşluklar oluşması duvar kağıdının nefes almasına ve zamanla yapıştırıcının bozulmasına neden olabilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?
Hemen Arayın Whatsapp